Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'ya yeni doktorlar geliyor!
Sağlık bakanlığı Kastamonu'ya 3'ü uzman toplam 11 doktor, 3 eczacı olmak üzere toplamda 14 sağlık personeli ataması yaptı.
Kastamonu'da 8 ilçeye yeni uzman doktor kadroları!
114’ncü dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonuçları açıklandı. Açıklanan kura sonuçlarına göre Kastamonu’ya toplam 12 doktor kadrosu daha açıldı. Kastamonu'da Araç, Azdavay, Pınarbaşı, Cide, Bozkurt, Taşköprü, İnebolu ve Merkeze yeni doktor kadroları açıldı.
Tosya’ya üç yeni uzman doktor
Tosya Devlet Hastanesi’nde üç yeni uzman doktor göreve başladı.
Kastamonu'da sevk ve randevu sıkıntısının sorumlusu kim?
AK Parti Milletvekili Halil Uluay’ın açıklamalarının ardın birçok kesim de; yapılan açıklamaya tepki gösterdi.
‘Sorunları çözebilecek bir iradeye ihtiyaç var’
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Kastamonu’da partililerle bir araya geldi
Emekliye dev zam müjdesi!
İşte kalem kalem yeni maaş tablosu...
Lenfosit (LYM) nedir? LYM yüksekliği veya düşüklüğü ne anlama gelir? Kaç olmalı?
Kan tetkiklerinde çıkan sonuçları merakla inceleyen biriyseniz "LYM" tabirine denk gelmiş olma ihtimalinizi hayli yüksek. Peki, LYM yüksekliği ya da düşüklüğü ne anlama geliyor? Siz de LYM hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmak istiyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.
Balık pulu hastalığı nedir, neden olur, Tedavisi var mı?
Balık pulu hastalığı (İktiyozis vulgaris), cildin sağlıklı yapısını etkileyen genetik bir durumdur. Bu hastalık, cildin kalınlaşması ve pulların oluşmasıyla kendini gösterir. Tedavi seçenekleri semptomların yönetimine odaklanırken, hastalıkla yaşamayı daha rahat hale getirebilir.
Kol ağrısı neden olur? kol ağrısı nasıl geçer? nelerin belirtisi?
Genellikle tek bir noktada görülebildiği gibi bütün kola yayılabilen, yanıcı, ezici vb. ağrı türlerini içeren rahatsızlığa kol ağrısı denir. Kollarda beliren ağrılar birçok hastalığın habercisi olabilir. Peki, kol ağrısı neden olur, nasıl geçer? Aşağıdaki kol ağrısı nedenlerine yakından göz atarak konu hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.
Geniş Aile’nin Cevahir’i Ufuk Özkan Bakan Koca’ya teşekkür etti! “Hastalığım ile alakalı…”
Geniş Aile, Kalk Gidelim, Emret Komutanım ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi dizilerle hafızalara kazınan Ufuk Özkan bir süredir karaciğeri ile ilgili problemler yaşadığını ve organ nakli ihtimalinin olduğunu açıklamıştı. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Özkan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.
Kastamonu Kent Konseyi, nihayet sessizliğini bozdu
Kastamonu'nun en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kent Konseyi, uzun süren sessizliğini bozdu.
Kastamonu Kent Konseyi, nihayet sessizliğini bozdu
Kastamonu'nun en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kent Konseyi, uzun süren sessizliğini bozdu. Kastamonu Kent Konseyi tarafından, ilimizdeki sorunların ele alındığı bir basın toplantısı düzenlendi.
İşte zamlı yeni maaşlar
Memur ve memur emeklileri sözleşme zammı ve enflasyon farkıyla yüzde 17,77, SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 19,77 zamma hak kazandı.
Sağlık Bakanı, ‘Randevu Hastalığı’na şifa olacak mı?
Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi’nde randevu sıkıntısı her geçen gün büyürken; vatandaşlar da her fırsatta, yaşadıkları sıkıntıları milletvekillerine iletmeye devam ediyor.
İhsangazi'ye yeni Başhekim
İhsangazi İlçe Devlet Hastanesi'ne yeni Başhekim atandı.
Hastaneye yeni uzman
Hasta kabulüne başladı.
Kastamonu’ya 7 uzman doktor kadrosu daha açıldı
Sağlık Bakanlığı'nın 110. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası için münhal kadrolar açıklandı. Buna göre Kastamonu’ya 7 uzman ve bir tabip ataması için kadro açıldı.
Kastamonu’ya 7 uzman doktor kadrosu daha açıldı
Sağlık Bakanlığı'nın 110. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası için münhal kadrolar açıklandı. Buna göre Kastamonu’ya 7 uzman ve bir tabip ataması için kadro açıldı.
KEAH, 2022’yi rekorla kapattı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) geçen yıl hasta sayısında yüzde 17’nin üzerindeki artışla, 1 milyon 358 bin vatandaşa sağlık hizmeti verildi. Göz iğnesi yaptırmak için ileri merkezlere giden göz hastaları, 2 buçuk yıldan bu yana il dışına gitmeden göz iğnelerini KEAH’ta yaptırabilirken, kanser hastalarının ameliyatları da, Onkoloji Cerrahi Ünitesinde başarıyla yapılıyor. Hastanede başarılı sağlık hizmetleri, 2022 yılı istatistiklerine yansımış durumda.
KEAH ‘eğitim veren hastane’ oldu
Sağlık Bakanlığı, sertifikalı eğitim veren hastaneler arasına Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi’ni de (KEAH) ekledi. Bakanlığın verdiği yetki doğrultusunda 17 Ekim-28 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı tamamlandı.